Mehmetçik Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; • Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, • Çağdaş, • Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, • Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, • Değerlerini yaşayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, • Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, • Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, • Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; • Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; • İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, • Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, • Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.

Başarılar: İLÇE KIZLAR VOLEYBOL 2.LİĞİ

Saatler: 08:30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: İLÇE DÜZEYİNDE FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZ MEHMETÇİK İLKOKULU İLE AYNI BİNAYI KULLANMAKTADIR.

Telefon - 312 687 23 18

WEB - https://mehmetcikoo.meb.k12.tr

Adres - Boğaziçi Mah. Berat Çömertoğlu Cad. No 102 Şereflikoçhisar/ ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - OKULUMUZA 26 KÖY VE BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDEN ÖĞRENCİLER GELMEKTEDİR. TAŞIMA MERKEZİDİR. TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Adres - Boğaziçi Mah. Berat Çömertoğlu Cad. No 102 Şereflikoçhisar/ ANKARA

Ulaşım ŞEREFLİKOÇHİSAR ANKARA -ADANA YOLU ÜZERİNDE OLDUĞUNDAN DOLAYI ULAŞIM ÇOK KOLAYDIR. OKULUMUZDA ÇARŞI MERKEZİNE 15 DAKİKA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE